maandag 18 januari 2016

WEER EEN PAAR DINGEN AFGEMAAKTIk heb nog steeds een grote bak vol half afgemaakt werk, proefjes en resultaten van Spelen met Hennie waar nog iets mee moet gebeuren.
Vandaag dacht ik laat ik dat nu eens aanpakken. Ik zit de laatste weken vooral achter mijn computer vanwege alle veranderingen. Bij allerlei websites mijn inlogcode veranderen in mijn nieuwe e-mailadres, het nieuwe adres doorgeven aan allerlei instanties, veranderingen in mijn blog aanbrengen. Dat laatste geeft overigens af en toe vervelende problemen. Ik heb b.v. nu mijn profiel maar verwijdert omdat ik het niet kan veranderen. Als ik mijn account open en ik klik op 'profiel aanpassen' krijg ik een blanco pagina i.p.v. mijn huidige profiel. Ook het google forum weet hier geen raad op. De enige tip was mijn profiel gewoon in een tekstbericht zetten i.p.v het google profiel te downloaden en dat ga ik dan maar doen. Maar eigenlijk zou ik toch wel heel graag willen weten waar dat oude profiel ergens rondzwerft ;-)

Maar goed, afmaken dus. Er lag al een lang een 'wildweeflapje'. Met allerlei materialen heb ik dat geweven. Vervolgens heb ik er een gecoild figuurtje op bevestigd en een paar grote knopen, maar er was nog geen tunnel en dus kon het niet hangen.
Vandaag heb ik er een vilten tunnel achter genaaid, dus AF.

Ook vond ik nog een paar resultaten van Spelen met Hennie. Fabric paper met relief. Daar heb ik 2 boekomslagen van gemaakt. Tenslotte nog een artdoll, die haar kralen was verloren en door door Does te grazen was genomen (ze was toen nog een pup). Ik kan moeilijk dingen weggooien en dat gold dus ook voor deze artdoll. Ze was op de schouders een klein beetje aangevreten. Dus heeft ze nu mooie schouderstukken en nieuwe kralen.

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Wat mooi, de boekomslagen met reliëf! En het weefwerk is ook echt fraai! Met de nieuwe schouderstukjes mag de artdoll er ook weer zijn.
Wel vervelend van je profiel. Kun je niet gewoon een eenvoudig nieuw profiel aanmaken?

Beth zei

Lovely work and I can relate to the frustration of Google Blogging. Best of luck with your blog.

vrouw Hommel zei

Mooie kleurencombinaties heb je weer gebruikt.