dinsdag 18 april 2017

1 YEAR OF STITCHES, WEEK 15


Een beetje laat deze keer, maar ik heb dit weekend nauwelijks tijd gehad om achter de computer te zitten. Workshops, een bezoek aan de mini textielexpositie Veere en aan de Tempel van Nehalennia te Colijnsplaat ter inspiratie voor een speciale Nehalennia expositie dit najaar. en maandag een paasontbijt met alle!!!!! kinderen en kleinkinderen.
Maar nu dan toch mijn borduurwerk van afgelopen week.

Ik ben gestopt met elke dag een foto maken. Ik vind het een beetje zinloos. Je ziet nauwelijks dat er wat gebeurt is en ik denk niet dat iemand er blij van wordt om 7 foto's te bekijken waar je met een loep moet zoeken wat de vordering is.
Als je bloemetjes borduurt of zo is dat anders. Dan is er in ieder geval telkens een nieuw bloemetje bij.
Dus, voortaan alleen een zondagse foto met de vordering van de hele week. In dit geval nog een detailfoto erbij zodat je kunt zien hoe de lock steek eruitziet.

3 opmerkingen:

Marlien zei

Je hebt groot gelijk.
Maar ik blijf het boeiend vinden.

Janny de Roo zei

Natuurlijk keek ik er ook wel eens naar met gemengde gevoelens omtrent de vorderingen. Je knoopjesrij moet heel wat tijd en uitzoeken teweeg gebracht hebben. Erg leuk, en blijf het volgen, ook al krijg je niet iedere keer een comment van mij.

Hannie de Beer zei

Inderdaad was het niet altijd duidelijk te zien, maar toch fijn om je vorderderingen te kunnen volgen. De rij met locksteken komt erg mooi uit , ook doordat er af en toe een gekleurd draadje bij zit . Gewoon lekker doorgaan!