woensdag 25 februari 2015

Zoekgeraakt werk weer terecht!

Ruim 4 weken ben ik bovenstaand werk kwijt geweest. Het hele huis afgezocht (en dat is in mijn geval veel werk ;-) maar niets gevonden. Ik begreep er helemaal niets van en baalde als een stekker, want ik was er zo blij mee. Bovendien moest het hangen in de Sijthofhal tijdens het textielfestival.
Vandaag liep ik naar de vijver achterin de tuin om een aantal wilgentenen in de week te leggen en toen ik terug naar het huis wilde lopen zag ik de zijkant van de schuur en wat hing daar??
Mijn werk dus. Daar gehangen om tijdens de sombere januaridagen bij goed licht een foto te kunnen maken en gewoon laten hangen dus. Sinds 22 januari hangt het daar dus in weer en wind, maar je ziet dat er gelukkig niet aan af.
Ik ben zo blij dat het er weer is.
Ik had op facebook een oproep gedaan voor een titel, maar toen bleek het werk dus spoorloos te zijn en te blijven. Uiteindelijk dacht ik het postuum maar Lost Bleu te noemen.
Nu wordt het Bleu Silence, vanwege een tekst die erin staat over stilte en de 4 weken dat het zich 'stil' hield in de tuin.

6 opmerkingen:

Beth zei

What a great story and I can relate. That is something I would do also!! Glad Lost Bleu is Found!!

Aart zei

Fijn dat Blue Silence weer terug is, de memselijke geest werkt af en toe raar, het ene blijft lang in je hoofd hangen, her andere ben je zo weer kwijt. Het overkomt mij ook regelmatig!

Marlien zei

Ik kan er niets aan doen, maar ik moest wel even hard lachen.
Gelukkig dat je hem nog op tijd gevonden hebt en dat ie weerbestendig is gebleken

Janny de Roo zei

Evenals Marlien speelde er een glimlach om mijn mond.....sorry kan er niks aan doen....! Natuurlijk ben je blij dat het heelhuids terug is, het had zo geheel anders kunnen zijn.

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Gelukkig dat jij je dit mooie werk weer teruggevonden hebt. Wat kun je dan zoeken hè, ik ben ook regelmatig iets kwijt, zo goed opgeborgen dat ik het zelf niet meer kan terugvinden.
Groet Thea

Hannie de Beer zei

Wat een geluk, dat je het zonder beschadigingen terug hebt gevonden! Laat me nou denken dat ik alleen zulke dingen meemaak?