maandag 13 mei 2013

ALLES WEER NORMAAL?

Na een maand in de galerie te hebben gezeten waardoor ik niet aan werken (en bloggen) toekwam en 2 weken waarin Floor vakantie had en ik dus ook niet aan werken (en bloggen) toekwam wordt nu alles hopelijk weer 'normaal'.
Ik doe mijn best om weer in mijn normale ritme te komen want dan functioneer ik het best. Chaos in je hoofd heeft behoefte aan structuur in je omgeving ;-).
Afgelopen weekend is voor mij het kunstmarktenseizoen weer begonnen met de markt in Amerongen. Altijd een heel leuke markt, maar nu wel erg verregend. Tot 13.00 uur plensde het. Een keer kwam er zelfs zo'n windvlaag dat mijn hele rekje met boekjes tegen de grond sloeg en alle boekjes op straat lagen. Gelukkig zitten ze in plastic zakjes.
Voor deze gelegenheid had ik vrijdag nog een paar kleine boekjes gemaakt. Papier van de Middelste Molen in Loenen, met daarin een stuk van een oud schrift van mijn dochters. (Na hun middelbare schooltijd bleven er minstens 100 schriften achter, waarin overal hooguit 5 bladzijden waren gebruikt). Op de omslag een werkje van garens met wateroplosbaar vlies aan elkaar genaaid.

Toen anderhalf jaar geleden onze computer werd gestolen was ik ook veel foto's kwijt. Toen ik pasgeleden een foto zocht van een door mij ingerichte kraam bleek ik alleen nog maar heel oude foto's te hebben en ik realiseerde me hoe mijn werk in een paar jaar veranderd is.
Hieronder een foto van mijn allereerste kunstmarkt in juni 2007 en een van afgelopen zaterdag. (op de voorgrond het rek met kleine boekjes dat dus omwoei)
2013

2007

2 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Jammer zeg van de regen! Maar wat had je een mooie "strakke"kraam Inderdaad heel anders dan in 2007! Heel artistiek, ook je boekjes zijn erg leuk!

meta zei

Ziet er mooi uit!