dinsdag 8 maart 2016

MAANDAG/GELATINEDAGDeze keer weer op kaarten gewerkt. Dan heb ik voor het open huis komend weekend tenminste wat handgemaakte kaarten.
Het lastigste van gelatineprinten vind ik dat je zoveel spullen om je heen hebt liggen dat je voortdurend alles kwijt bent. En het is nat van de verf, dus plakt het overal aan.
Vandaag heb ik het eens anders aangepakt. Ik besloot om maar een paar kleuren verf klaar te zetten, een paar sjablonen en en paar structuur dingetjes.
Gewoon eens een keer in serie werken dus en niet elke afbeelding heel anders dan de vorige.

Het is min of meer gelukt, maar al werkende pak je er toch weer andere dingen bij, dus aan het einde lag alsnog mijn tafel redelijk vol ;-)
Hierboven een paar foto's van wat ik heb gemaakt. Allemaal zou een beetje veel worden ;-).
De kaarten zijn nog niet af. De bedoeling is dat er ook nog teksten op komen, maar of dat deze week nog gaat lukken.

Op de foto hieronder zie je het vel waarop ik steeds mijn roller heb schoongerold. Ik had daar eerder met gesso en een stencil op gewerkt. Ook een mooi resultaat.


Ik ben tussendoor zowat mijn hele huis aan het verbouwen. In ons huis is veel kunst aanwezig, maar van anderen. Dat moet dus allemaal vervangen worden door mijn eigen werk voor dit weekend. Vreemd om te zien dat je huis zo van sfeer veranderd.
Ik ben heel benieuwd hoe het gaat komen weekend. Zo'n eerste keer weet je toch niet hoe het gaat lopen. Ik ben de hele week al om 4 uur of zo wakker. Dus waarschijnlijk loop ik dan rond met dikke wallen onder mijn ogen.

4 opmerkingen:

Frederika zei

Je kaarten zijn erg leuk. Ik wens je heel veel plezier en veel bezoek toe het komend weekend.

Beth zei

The cards look like fun to make.

Hannie de Beer zei

Ook weer erg leuk je kaarten, en succes met het inrichten!
Als het enigszins lukt kom ik kijken!

Janny de Roo zei

mooie kaarten Joke.....en ik zou de afstrijklap ook gebruiken om er kaarten van te maken.....Succes met je open huis !