maandag 17 november 2014

Collage maandag

Collage maandag betekend in Geefmaand november dat je dus weer kunt reageren als je een collage wilt winnen. De afgelopen tijd heb ik heel hard gewerkt aan het opruimen en reorganiseren van mijn werkkamer en daarbij kwam ik nog een aantal collages tegen uit de tijd dat ik elke dag een collage maakte. Daarvan heb ik een aantal toegevoegd aan de te winnen collages. Het zijn vooral collages die geïnspireerd zijn op Egypte.
Het worden wel heel veel foto's om in een blogpost te zetten, dus ik heb maar een album aangemaakt.
Hier kun je alle te winnen collages zien.

Vandaag heb ik ook geloot voor de give away van ouder werk afgelopen donderdag en de winnaar is.... Beth! Ik stuur de ketting naar je toe Beth.

Zoals ik in een vorig bericht al melde is er nu ik mijn werkkamer opgeruimd heb  ook plaats voor meer mensen en is het mogelijk om ook inloopworkshops te gaan geven. En omdat ik dan niet meer alle materialen naar beneden hoef te brengen kunnen er ook verschillende workshops tegelijk gegeven worden. Dus wil jij een workshop boekomslag en je vriendin kralen maken? Prima.

Vanaf januari plan ik 1 dag per week waarop iedereen die dat wil binnen kan lopen voor een workshop naar keuze. Het is dan wel handig op toch eerst even te bellen, want meer dan 2 of 3 personen kan ik niet kwijt. Tot die tijd kun je zelf even per mail of telefoon een afspraak maken op een dag naar keuze.

3 opmerkingen:

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Wat een mooi idee om een collage weg te geven, ik vind de laatste collage van dat vogeltje zo mooi, die zou ik wel eens in het echt willen zien.
Groet Thea

Hannie de Beer zei

Leuk idee om inloopwerkshops te geven!
Ik,zit te denken om eens een borduurgarenmapje te maken, in het voorjaar?
Mooie collages, om te winnen!

Beth zei

Thank you Joke. I am so looking forward to getting my necklace. Probably just in time for a Thanksgiving day dinner party!