dinsdag 10 januari 2012

ZOEK HET BOEK !


Bovenstaande foto is van mijn werktafel nadat ik net klaar was met het maken van een ondergrond op de omslag van het flagboek.
De tafel ligt vol blaadjes die al geribbeld zijn en net met brons een beetje "besponst" en moeten drogen en de blaadjes die ik heb gebruikt om teksten op te printen en waarvan nu de resten voor de omslag worden gebruikt. Toen ik opstond realiseerde ik me in wat voor puinhoop ik zat te werken. De donkere plek rechtsonder  is een zichtmapje dat ik als palet voor mijn roller gebruik. Hieronder de omslag waarvan nu de basis af is. Ik weet nog niet wat ik eroverheen ga doen.

7 opmerkingen:

Aart zei

Heerlijk die rommel, gebeurt mij ook regelmatig!
http://quiltaart.blogspot.com

Chriss-Cross zei

Wat een zooitje! Zo ver laat ik het (bijna) nooit komen, want ik werk in de huiskamer. In mijn atelier (lees minikamertje annex meterkast!) is het nu te koud...

Hannie zei

Zo gaat het hier ook meestal! Als je met iets bezig bent moet je vaak allerlei dingen voor de dag halen, maar het resultaat mag er zijn!

Janny de Roo zei

Op dit moment is het "redelijk" opgeruimd bij mij, maar meestal is het ook een puinzooi en kan ik niks vinden.

Dea zei

Als ik voop met een quilt bezig ben, is het ook zo rommelig. Maar op een gegeven moment, werkt het niet lekker meer en ga ik opruimen.

Yvonne zei

Wat een heerlijke verzameling prachtige materialen, met tot nu een prachtig resultaat! Geweldige tekst over de zee!
Groetjes van Yvon

Christina Fokkema zei

Heerlijk om te zien dat er meer chaoten zijn.