woensdag 10 oktober 2018

SPELEN MET HENNIEVandaag heb we weer boekpagina's gemaakt. Dat blijft zo leuk om te doen, want elke pagina is weer anders, het is snel klaar zodat je veel ideeën kunt uit proberen.

Hennie laat zich inspireren door D.J. Pettitt en die gebruikt ook papieren pagina's in haar boeken. Dus heeft Hennie vandaag een paar papieren pagina's gemaakt. Zie de bovenste foto's.

Ik probeer zoveel mogelijk proefjes te verwerken die over zijn van alle dagen SPELEN MET HENNIE, dus mijn pagina;s zijn heel gevarieerd. De pagina met de vrouwenhoofdjes is vandaag nieuw gemaakt. Ik had eigenlijk foto's op satijn geprint, uitgeknipt en met behulp van soluvlies een randje erom gemaakt en aan elkaar genaaid, maar bij het uitspoelen van het soluvlies verdwenen ook de gezichten grotendeels.
Dus heb ik er maar nieuwe gezichten opgeschilderd. De pagina met de 3 huisjes ernaast is ook nieuw gemaakt. En de twee pagina's op de foto erboven ook. De onderste 2 pagina's waren al gedeeltelijk eerder gemaakt. Het huisje met de rook van Sorbellosteken was al klaar en bij de linkerpagina moesten alleen de teksten nog vastgestikt worden.
2 opmerkingen:

Beth zei

Looks like you had fun. I really like the little faces you made.

Hannie de Beer zei

Totaal verschillend, maar allebei erg mooi!