zaterdag 28 januari 2012

2E PAGINA

Ik heb vandaag toch ook een pagina gemaakt, een heel snelle deze keer. Ik heb velletjes papier gebruikt waarop ik gelatineprints had gemaakt in het verleden en deze op de bladzijde geplakt, dus dat ging heel snel. Ik wilde graag een vakje maken waar iets inzat en dat is gelukt. Heel simpel nog maar. Van dezelfde serie gelatineprints heb ik er 1 op stevig papier geplakt en daar een vakje van gemaakt. Toen nog 1 op karton en daar een rechthoek uitgeknipt die in het vakje past.
Daaruit  een rondje geponst, en daarachter een gezichtje geplakt: Poppetje!
Op de bovenste foto zit het poppetje in het zakje, op de onderste kun je het poppetje zien.
Op het zakje een hartje geplakt van Ici Paris (mijn lief koopt elk jaar met Valentijnsdag daar een cadeautje voor mij en dat pakken ze prachtig in) Het lint aan de rechterkant is daar ook van (op z'n kop geplakt! Sukkel!) Het zakje zit op een vel glanzend papier dat ik door de ribbelaar heb gedraaid. En de hartjes heb ik gestempeld, soms over een paar strookjes papier heen of eerst de stempel op een sjabloon gedrukt zodat een gedeelte van de verf weg was en daarna op de bladzijde.
Een randje met gouden reliefverf eromheen.
De tekst op het poppetje en op de pagina, klaar!
O ja, nog een paar hartvormige glitters op het popje gelijmd.

3 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

je moet wel over een rijkelijke fantasie beschikken wil je zoiets kunnen verzinnen. Knap hoor.

Zawadi-Atelier zei

Ik ben het helemaal met Christina eens: wat een knap stukje werk heb je er weer van gemaakt. Ik ben een echte bewonderaarster van je werk ... je weet iemand wel te inspireren, hoewel het dan een uitdaging is om er je eigen swing aan te geven.
Lieve groet van Doortje

Hannie zei

Ook weer prachtige collages! Lijkt zo simpel, maar is heel knap gedaan, en zo snel!