donderdag 15 januari 2015

Spelen met Hennie


Ik heb gisteren weer met Hennie gespeeld, maar vergeten daar een blogpost van te maken, dus bij deze.
We hebben weer een gespeel met de gelliplate. Ik heb inmiddels ook een houdbare gelliplaat gemaakt en ik ben benieuwd hoe lang hij in leven blijft.
Gisteren zijn we bezig geweest met plakband. Dat gaat weer op een heel andere manier. De verf moet dan op de gelliplate drogen en als je tevreden bent over de lagen plak je er plakband over. Met het plakband trek je ook de verf van de plate, waardoor je mooi versierd plakband krijg. Als je zorgt dat de plate op verschillende plaatsen geef verf had plakt daar het plakband nog en dat kun je dan weer gebruiken om er glitter in te strooien op om het plakband ergens op te plakken. Een boekpagina b.v.

Hieronder nog een paar van de eindresultaten. Omdat je telkens lang moet wachten totdat de verf droog is begon Hennie vast te oefenen op de zichtmapjes die ik altijd als palet gebruik. En dat werkt dus ook prima ;-)7 opmerkingen:

Beth zei

I saw the tape on YouTube and it is beautiful. Very rich in color!!

Hannie de Beer zei

Een leuk idee van het plakband! Mooi ook de resultaten.

Jo Huijsman zei

Een heerlijke speeldag met leuk resultaat.

Janny de Roo zei

wat een leuk effect krijg je dan...

Janny de Roo zei

Heb gezocht op YouTube, maar vindt het juiste filmpje niet....weet jij welke dat is misschien....?

Joke zei

Ik heb er een op Pinterest staan:
http://www.pinterest.com/pin/82894449367920514/

Catharina Maria zei

Ga steeds meer in de richting denken om er een te kopen want heb op You Tube filmpjes al zoveel leuke resultaten gezien , jammie .Het ziet er allemaal erg gaaf uit wat jullie hebben gemaakt !
Groetjes ♥Rini♥