vrijdag 22 maart 2013

VERJAARDAGSCADEAU

 Gisteren was ik jarig en zijn we naar de kaartendagen in Den Bosch geweest omdat daar de Silhouette Cameo werd gedemonstreerd waarvan ik dacht dat ik die graag wilde hebben. En na de demonstratie heb ik besloten dan ik dat inderdaad wil. Direct besteld en ....vandaag was hij er al!
Meer dan een foto kan ik nog niet laten zien. En het zal ook wel even duren voor ik er iets van snap, maar dan kan ik zelf alles uitsnijden. Letters, afbeeldingen, zelf unieke stencils maken enz.

11 opmerkingen:

Marrie-jette zei

Hartelijk gefeliciteerd nog!Het lijkt me een grappig ding al snap ik nog niet helemaal wat je er mee moet.Maar dat zal je wel laten zien,toch?

Hannie de Beer zei

Proficiat! Met je verjaardag en met de aankoop. Ik heb het eens gezien op een beurs, heel veelzijdig,( en best prijzig,) ik dacht dat je voor elke vorm een mal moet kopen?
Maar ik denk dat jij er veel plezier van zult hebben!

Ineke zei

Nog gefeliciteerd Joke. Dat lijkt me een handig ding voor jou.

Janny de Roo zei

Ben zeer benieuwd naar de creaties...!

Dymphie zei

Ook van mij nog en verlate felicitatie. Veel plezier gewenst met je nieuwe snij-apparaat. Ik ben heel benieuwd hoe het bevalt, kijk zelf ook al tijden met een schuin oog naar zo'n machien :)

Nienke zei

Gefeliciteerd Joke! En ik heb even alles zitten lezen bij de link, wat geweldig! Ben heel benieuwd wat je hier mee allemaal voor moois gaat maken!

Maya zei

Gefeliciteerd! We hadden elkaar wel tegen kunnen komen op de beurs :-) Wat een leuk apparaat trouwens!

Marga zei

Dat ziet er spannend uit! gr,
Marga

Beth zei

I just heard about this cameo and I am very interested to see how it works, what the results are and how you like it. Happy Healthy Birthday!!

Jeanine zei

We zullen dus vast mooie en nieuwe dingen te zien krijgen...

Groetjes,
Jeanine

christina zei

wat een handig apparaat. Kende het helemaal niet. Maar als je dan in de webwinkel krijgt krijg ik sterk de indruk dat er nogal wat overheen komt om het ding te laten draaien.