woensdag 16 januari 2019

SPELEN MET HENNIE

Hennie

Joke
Vandaag heb we een soort inchies gemaakt, maar dan 5 x 5 want 2,5 x 2,5 vonden we wel erg klein. De bedoeling is dat het een serie wordt en in mijn geval dat het uiteindelijk ook een boek wordt. Wat een gepriegel is dat. Je denkt: klein werk, snel klaar, maar dat is niet zo. Het is wel leuk dat ik op deze manier weer wat proefjes van oudere SPELEN MET HENNIE kwijt kan.
Als basis heb ik stukjes zelf gevilte stof gebruikt
Op de "inchie" linksonder zit een van de dominostenen die we ooit decoreerden. Op de meest rechtse een metalen ring die we 'opleukten' onder de roos en die roze cirkel met een knoop erop midden boven is ook zo'n metalen ring waaromheen een festonsteek was geborduurd.

Hennie had wat plaatjes met t-shirt transferpapier op stof overgebracht en heeft die gebruikt voor de werkjes links en rechts. Op het middelste werkje zit een hanger die ze ook zelf heeft gemaakt. En verder veel romantische kantjes en bandjes.
Het was weer heel leuk om te doen.

3 opmerkingen:

Marlien zei

Pas maar op inchies en twinchies zijn verslavend.

Hannie de Beer zei

Je brengt me wel op een idee!...Leuk hoor die inches!

Beth zei

I think working smaller is actually much harder. It's it interesting how very different your works look from one another. We each have a "voice"