donderdag 29 oktober 2015

Winkelen met Hennie

Gisteren ben ik dus met Hennie voor het eerst naar De Craftorij in Ede geweest. Wat een snoepwinkel!
We kwam om 11.15 binnen en stonden tot onze grote verbazing om 13.30 pas weer buiten.

Wat een schat aan materialen. Ook heel veel voor mij (en Hennie) volstrekt onbekende materialen. Ze zijn vooral gericht op mensen die mixed media werk maken. En dan wordt er toch met heel andere materialen gewerkt. Heel veel mooie papiertjes en embellishments die voor ons niet interessant waren, maar dan blijft er nog genoeg over.
Wat een verschillende soorten en vormen verf zijn er. En honderden stencils en stempels.
Nu heb ik mijzelf verboden om nog stencils te kopen sinds ik 2 jaar geleden een Silhouette machine voor mijn verjaardag kreeg waarmee ik zelf stencils kan maken, dus daar ben ik maar met de hand voor mijn ogen voorbij gelopen, hoewel ik er nog geen stencil mee gemaakt heb.
Stempels heb ik wel een paar gekocht zoals je op bovenstaande foto kunt zien.
En ook 1 potje dylusions paint om eens te kijken of die echt zo geweldig is als ik steeds op facebook zie roepen. Verder een paar potjes speciaal embossing poeder waarmee je mooie doffe oppervlakken kunt maken. Een potje vloeibaar goud ;-) een paar koperkleurige labeltjes 50 velletjes delipaper en nog iets dat Primary Elements heet, maar waarvan ik nu al niet meer weet wat het precies was. Iets verfachtigs in ieder geval.
Als ik nu zo de foto zie dan vind ik dat ik me best ingehouden heb. Zoveel is het eigenlijk niet. Er waren ook wel dingen die ik uiteindelijk toch maar weer teruggelegd heb omdat ik eigenlijk wel wist dat ik het nooit zou gebruiken, hoe mooi ook. En er waren ook een paar dingen die wel op mijn lijstje stonden, maar die op dit moment uitverkocht waren.
Een reactie plaatsen