maandag 30 april 2012

AANKOPEN WEEKENDJE WEG

Afgelopen weekend zijn we in het hoge noorden geweest. Een hotel in Heerenveen, daagje winkelen in Leeuwarden en daagje fietsen in de Weerribben. Op de foto's zie je mijn aankopen van dit weekend. Geen kleding, geen schoenen, geen leuke dingetjes voor in huis zoals bij de meeste vrouwen maar ik heb heel leuk gescoord op werkgebied.
Omdat we toch altijd onze fietsen bij ons hebben parkeren we onze auto aan de rand van de stad en fietsen naar het centrum. Onderweg kwam ik al een Action tegen, dus even gestopt. We hebben in Dordrecht ook wel een Action, maar daar kom ik eigenlijk nooit. Winkelen vindt ik alleen leuk in een vreemde stad (en winkelen betekend in ons geval eigenlijk wandelen in het centrum, met uitzicht op winkels i.p.v. op bomen of zo want we gaan zelden een winkel in) En daar begon het al. Ik ben al heel lang op zoek naar zgn. rub-on transfers ofwel afwrijfplaatjes en kijk nu: Action heeft heel barokke, wel 10 verschillende (allemaal gekocht dus) plus nog 2 doosjes vilten kantjes.
Aan de rand van het centrum waren ook nog 2 heerlijke dumpzaken (dat soort winkels ga ik dus wel in!)
En daar vond ik het onderstaande.
Nog meeer rub-on transfers!!!!!

Antislipdoppen waarmee je denk ik leuk kunt stempelen


Omdat we even naar de wc moesten V&D ingegaan en kijk nu: servetten! Daar heb ik nog maar een koffer vol van dus deze kunnen er nog wel bij.
En een kunstenaarsbenodigdhedenwinkel loop ik natuurlijk ook niet voorbij, en kijk eens wat ik vond in de uitverkoopbak!

Stempels en letterstickers (oke,  oke de sleutelstempel en de tekst stempel zaten niet in de uitverkoopbak, maar een kniesoor die daar op let.

Zondagavond weer voldaan thuis en maandag : Koninginnedag-vrijmarkt!!
Wat een heerlijk weer was het. De opdracht die ik mezelf had gegeven was het vinden van scrabblespellen (om de letterblokjes in mijn werk te kunnen gebruiken)maar ik denk dat Wordfeut gezorgd heeft voor een revival van Scrabble want na een hele dag zoeken heb ik zegge en schrijven 1 Boardscriptspel (Scrabble van een ander merk) gevonden en dat was zo oud en mooi dat ik het zonde vind om daarvan de letters te gebruiken in mijn werk. Dus zet ik dat maar in de spellenkast en gebruik ik de letters van mijn eigen Scrablespel. Overal lagen houten domino- en memoryspellen, maar geen Scrabble.
Hieronder de andere dingen die ik ondertussen wel tegenkwam.
Suikerzakjes (mooie plaatjes) letterstickers, lettersjabloon en een boek om een kunstboek van te maken

en nog een letterstempeldoos

Als ik nu nog niet genoeg mogelijkheden heb om letters in mijn werk te maken!

9 opmerkingen:

Marrie-jette zei

Heerlijk om zoveel nieuwe spulletjes te hebben he?Zelf ben ik ook goed geslaagt.

feltfree på Åsly zei

Je kunt zo te zien weer even vooruit. Ziet er uit alsof het een heerlijke winkeldag was.

Sonja Thalen zei

Nou jij hoeft je voorlopig niet te vervelen.....

Christina zei

jeetje, jij hebt nogal wat gescoord.

Hannie zei

Ooooh, wat een heerlijke aankopen!
Jij kunt voorlopig weer vooruit! Geweldig toch zo'n weekend!

Catharina Maria zei

Gezellige spullen heb je gekocht en ben nieuwsgierig wanneer het in je werk terug te zien is !
Ik ben nergens naar toe geweest omdat ik zoveel spullen op zolder heb staan en ik dus bang ben dat het dicht gaat slibben .
Lieve groet ♥RiNI♥

Marloes zei

wat een goede inkopen! Die rub-on letters staan ook op mijn zoeklijstje.

Aart zei

Leuke aankopen heb je gedaan! Inderdaad zo is winkelen leuk, zelf loop ik alles voorbij, de schreeuwende kleuren van de winkels heb ik leren negeren, maar dit soort winkels is heerlijk om in rond te struinen!
http://quiltaart.blogspot.com

Janine zei

Yep ons soort vrouwen komt liever met dit naar huis ;))