donderdag 12 april 2018

SPELEN MET HENNIEEen poos geleden zijn we begonnen met een object van 2 schildersdoekjes aan elkaar. Ik heb ooit het reisaltaar gemaakt dat op de bovenste 2 foto's staat en Hennie wilde graag ook zo iets maken. En ik heb met dezelfde techniek een fotolijst gemaakt met foto's van mijn dochters.
In deze post kun je zien hoe we begonnen zijn.
Dat hebben we vandaag afgemaakt. De resultaten zie je op de foto's er onder.

Hennie maakt altijd dingen voor zichzelf, maar  bij mij is het meestal voor de verkoop, maar in dit geval natuurlijk niet. Maar uiteraard kan het wel als voorbeeld dienen voor een opdracht.
Omdat we nog tijd over hadden hebben we ook afgemaakt waar we de vorige keer mee begonnen waren. Daar had ik geen blogpost over geplaatst omdat er toen nog weinig te zien was. Maar ook die objecten hebben we vandaag afgemaakt.
Hennie

Joke

Ze zijn geïnspireerd op een idee uit de Cloth, Paper, Scissors van jaren geleden. I.p.v. een onderste blokje hebben we een sigarenkistje gebruikt. Ik moet alleen nog op zoek naar een goede lamp. Normale peertjes blijken geen helder glas te hebben, maar een soort melkglas en bij deze ledlamp bleek na het openknippen van de onderkant dat het glas rondom doorliep en ik dus de inhoud niet kon verwijderen.
Ik wil nl. graag een klein Mariabeeldje in de lamp plaatsen, zodat het als het ware onder een stolp komt te staan. Dus ik moet nog op zoek naar een lampje van helder glas waarvan de inhoud verwijdert kan worden.
Een volgende keer gaan we dit weer doen, maar dan met een lamp die echt kan branden.

3 opmerkingen:

Beth zei

Very clever and of course I love your colors.

Annelies Dubbeldam zei

Ik denk dat je meer succes hebt met een kerstbal! Mooi geworden dat fotolijstje!
Kusjes Annelies

Hannie de Beer zei

Mooie resultaten! En zoals Annelies schreef in het vorige bericht, een transparante kerstbal zal heel goed gaan..Mocht je er eentje nodig hebben? Dan kun je bij mij terecht!