dinsdag 9 februari 2016

NIEUWSBRIEF

Schermafbeelding van de nieuwsbrief
Vandaag mijn eerste nieuwsbrief in MailChimp verzonden. In mijn mailprogramma ziet het er goed uit, maar dat schijnt van programma tot programma te verschillen.
Je kunt hem zien als je rechts op de knop Nieuwsbrief februari 2016 klikt. Hij is in ieder geval wel veel mooier en makkelijker hier op de blog te plaatsen.

Het was een hele klus om hem te maken, en ik snap nog lang niet alles. Want je kunt nu b.v. ook zien of mensen hem wel openen  en of ze links in de nieuwsbrief aanklikken e.d. Maar dat gedeelte heb ik nog maar even gelaten voor wat het was. Ik was al heel blij dat de brief zelf klaar was ;-).

Mocht je nu denken: ik wil die nieuwsbrief ook wel in mijn mail ontvangen. Laat dat dan weten in een reactie (met vermelding van je mailadres) of stuur een mailtje naar nieuwsbrief@jokehardenbol.nl.

 
Leuk dat je even op mijn blog kwam kijken. Ik zou het erg leuk vinden als je ook de moeite neemt om te reageren.
Fijne dag!
Joke

3 opmerkingen:

Marlien zei

Betekent dus wel dat je spyware meestuurt ;-)

Beth zei

Hi Joke. I left a comment but it isn't here. I love you prints and after making a huge (12" X 18") vegetarian gelli plate with agar agar will use it with Judith. She was sick last play date but I'm sure she will be here tomorrow. I am mentioning you in TUESDAY's post.

Joke Hardenbol zei

Ik heb geen idee Marlien. Ik kan alleen zien hoe groot het percentage is van mensen die de mail openen en op een link klikken. Niet wie dat doet.