vrijdag 1 januari 2016

Een nieuw jaar een nieuwe blog!

Chinees kant

Schoonheid

Dordt Monumenteel

Ebony and Ivory
Hierboven foto's van de zeldzame keren dat het me wel gelukt is kleur weg te laten ;-)

 Een nieuw jaar een nieuw begin!

Het was een hele klus om vorige maand alles voor elkaar te krijgen om van naam te veranderen. Het idee ontstond eind november tijdens een lezing georganiseerd  door de gemeente Dordrecht voor ondernemers. De gemeente heeft onder ervaren ondernemers gezocht naar mensen die beginnende ondernemers willen helpen, het zgn. mentorenproject. Een van die mentoren gaf de lezing en er waren nog anderen aanwezig om na afloop mee van gedachten te wisselen. Tijdens die "borrel" sprak een van de mentoren me aan over het feit dat de waterlelie op mijn visitekaartje niet door mij zelf geschilderd is. Een volkomen fout visitekaartje dus dat niet representatief is voor mijn werk. Onmiddellijk weggooien was zijn advies. Na de eerste schok ging ik daarover nadenken en kwam ik tot de conclusie dat die hele waterlelie eigenlijk niet meer representatief is voor mijn werk. Ik werk inmiddels al lang niet meer uitsluitend met gerecyclede materialen. 
Dus toen besloten dat dan ook maar gelijk alles moest veranderen.

Terwijl ik bezig was met het ontwerpen van nieuwe visitekaartjes schoten me steeds meer dingen te binnen die dan moesten veranderen. Als de naam Waterlelie Design wegvalt dan is ook mijn website niet goed meer en mijn blog dus ook niet.
Een andere domeinnaam aanvragen betekent ook dat al onze e-mailadressen veranderen, de foto albums die op dat account gemaakt zijn verdwijnen, mijn facebookpagina Waterlelie Design moest veranderen enz.
En alle links die op diverse pagina's naar mijn blog of site staan veranderen. Op alle websites waar ik inlog met mijn mailadres de inloggegevens veranderen enz. Het is niet te geloven hoe verweven zo'n domeinnaam raakt met alles wat je doet.
Maar goed, ik geloof dat ik het meeste nu voor elkaar heb en voor alle zekerheid laat ik het domein waterleliedesign.nl  nog een jaar bestaan.

Het enige wat mij nu nog rest is te zorgen dat iedereen ook weet dat ik voortaan een ander mailadres, blog en website heb. En natuurlijk te hopen dat jullie me ook hier willen blijven volgen.

Om dat te stimuleren ga ik de komende tijd cadeaus verloten onder iedereen die zich aanmeld als volger van dit nieuwe blog. 
Volgende week lees je hier meer over!

En voor nu:

Een gelukkig, creatief, gezond en vreedzaam 2016!


9 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Leuk hoor, en wat een werk om alles te veranderen!
Succes met de nieuwe blog!

feltfree på Åsly zei

Een fijn nieuw jaar toegewenst.
Wat een klus.
Succes ik kom zeker vaker langs

Hannie de Beer zei

Je zegt dat je e-mailadres is veranderd. Maar in je profiel is het nog hetzelfde?
Even wennen maar je staat alweer in mijn rijtje blogs die ik volg!

Hélène Derkx zei

o, ik heb je weer gevonden , ik was je kwijt , natuurlijk blijf ik je volgen , een fantastisch jaar gewenst groet

Marlien zei

Gefeliciteerd met je nieuwe identiteit .;-)

Ik heb het al aangepast bij de favorieten op mijn blog.
Bij aanmelden krijg ik een paginas lange geheimtaal, dus dat is me niet gelukt.

Syta Boonstra zei

Een liefdevol 2016 toegewenst. En een moedig besluit wat je hebt genomen !

Warme groet
Syta

els zei

Wat een karwei en wat moedig om alles te veranderen. Je staat inmiddels al in mijn lijstje met favoriete blogs. Een gezond en creatief 2016 gewenst vanaf Saba.

Jo Huijsman zei

Ik voel met je mee. Ik ben bezig met een website en mijn blog aan te passen. Dat is ook al een reuze klus.

Aart zei

Eerst wens ik je een goed 2016! Je nieuwe blog staat in mijn lijstje, het oude laat ik nog even staan, voor die lezers daardoor verwezen worden naar deze plek.