dinsdag 17 november 2015

2e week November Geefmaand

Geen opzienbarende acties deze week. Ik vind het altijd een beetje lastig om te kijken wat er langs komt. Ik zie op de Facebookpagina vaak dat mensen dat doen en natuurlijk is er elke dag wel iets te geven, maar dan zijn het eigenlijk altijd de dingen die ik toch al doe: petities tekenen, zwerfvuil opruimen, glimlachen naar mensen die ik tegenkom enz. Dat geeft mij altijd het gevoel dat ik eigenlijk niets heb gedaan. Maar deze week is het daar toch eigenlijk wel op neer gekomen. Ik had een aantal enveloppen klaar liggen met wilde plannen. Ik wilde ze gaan gelli printen en dan vullen met allerlei kleine cadeautjes en die dan opsturen naar mensen waarvoor een kaart werd gevraagd via de pagina's Wenskaarten versturen en Ik stuur je een kaartje.  Maar verder dan spullen bij elkaar zoeken ben ik niet gekomen.
Dus dit is mijn lijstje van vorige  week:

maandag onverwacht met Does naar de dierenarts. Ze bleek een teennagel te hebben die de grond niet raakt en dus maar doorgroeide tot hij nu  helemaal rond was en weer tegen haar zooltjes aandrukte.
dinsdag kwam Hennie en heb ik dus weer lekker voor haar gebakken
woensdag ben ik meegelopen toen Floor de hond uit ging laten. Dat vinden ze beiden erg leuk.
donderdag heb ik op Thijn gepast, mijn kleinzoon van anderhalf.
vrijdags is het altijd tijd voor de "grote beurt" van het park. Dan raap ik niet alleen blikjes, flesjes en sigarettenpakjes e.d. op, maar dan nemen we een tas en de knijper mee en rapen echt elk klein rommeltje op. Onderweg naar de markt ook weer de weggeefkast bijgevuld met boeken en etenswaar.
Zaterdag kwam onze oudste dochter met haar gezin voor 2 dagen en heb ik brownies voor ze gebakken en natuurlijk een schoencadeautje verzorgt voor de kleinkinderen.

Hopelijk lukt het deze week om wat meer ongewone dingen te doen.

Een reactie plaatsen