maandag 5 oktober 2015

Nog een paar armbandjes

Het armbandje dat ik woensdag met Hennie maakt bleek na uitspoelen nogal saai. Je zag eigenlijk niets meer van het borduurwerk. Alleen de structuur van het strookje stof was anders.


Vrijdag nog maar een keer achter de naaimachine en nog 2 andere bandjes gemaakt en het armbandje dat ik woensdag met Hennie maakte nog maar een beetje opgepimpt met rood.  Ik ben er zelf niet echt weg van. Het is niet iets waarvan ik zeg: Jeeeh, ik ga er nog een stuk of 10 maken.
Maar het is nog maar de eerste opdracht uit het boek, het zal vanzelf moeilijker en dus spannender worden.

Afgelopen zondag heb ik met mijn sieraden in een pop-up winkel gestaan tijdens het maandelijkse Kunstrondje Dordt en toen heb ik ze maar wel meegenomen. Je weet maar nooit en smaken verschillen ;-)
Maar de armbanden heeft niemand een tweede blik waardig gekeurd. Wel heb ik 2 kettingen verkocht! Beide gemaakt met de papier-machine kralen die je ook leert maken bij de workshop kralen maken.
De zwarte kralen zijn handgemaakt van papier-mache
De gelukkige nieuwe eigenaar met de andere ketting.

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Leuk altijd een pop- up winkel . Het is toch zo, dat de kunst die er wordt verkocht ,van de kunstenaars is die meedoen met de kunstronde?

Beth zei

I like the necklaces. How clever of you to make paper mache beads!!

Marlien zei

Toch vind ik die rechter best mooi, al ontbreekt er "iets"

Toen ik tassen maakte had ik dat ook wel.
Verkocht ik geen van de tassen die ik mooi vond, maar wel de drie lelijke proefjes, die ik totaal mislukt vond en die ik alleen maar mee had genomen omdat er nog een plekje in een doos over was