dinsdag 20 mei 2014

Collage maandag

Alweer te laat. Ik lijk na de vakantie niet meer in mijn eigen ritme te kunnen komen. Ik kan mijn werkkamer bijna niet meer in van de rommel, de strijk groeit boven mijn hoofd en wat ik nu wel doe weet ik eigenlijk niet zo goed.
De collage die je hierboven ziet is ook niet van gisteren. Het is een collage die ik tegenkwam bij mijn poging om mijn werkkamer weer op orde te krijgen. Is ie af of is ie niet af, dat is de vraag waar ik mee bleef zitten en ik weet het eigenlijk nog steeds niet.
Ik zal hem eens ergens in het zicht ophangen en er naar kijken tot ik het weet ;-)

Schrijvers schijnen wel eens last te hebben van een zgn.  writersblock een gebrek aan inspiratie dus, ik geloof dat dat bij mij ook het geval is. Ik heb geen enkele inspiratie. Wil alleen maar een beetje dom op de bank zitten en een boek lezen. Ben wel met een borduurwerk bezig, maar eigenlijk ben ik gewoon een lap aan het vol borduren met Sorbellosteken. Ik heb geen idee waar het toe moet leiden, maar dan heb ik in ieder geval nog het gevoel dat ik iets doe.


4 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Het lijkt een landschap. Misschien daarmee verder gaan? Je borduurlap is prachtig !

Anita zei

Joke, weet niet of ik het goed zie, maar ik mis de samenhang tussen het boven en het onderstuk, misschien de kruisjes toevoegen en overlaten lopen in stof gedeelte. Hoop dat ik wats goeds zeg en dat je me snapt. Verder vind ik het een mooi stukje werk, mooie kleuren.

Anita zei

Joke wat zijn leporellosteken, heb al gegoogeld maar die geen geeft geen resultaat. Ben nieuwsgierig, sorry

Janny de Roo zei

Hoi Joke, ik adviseer je om de French knots in een schuine lijn, vanaf de linker onderkant naar boven te laten lopen (in V-vorm) dan komt er al wat meer samenhang !