maandag 24 februari 2014

collage maandag

Ik weet nog niet helemaal zeker of deze collage wel af is. Ik vind het altijd wel leuk als er tekst op staat, maar weet niet waar ik de tekst in dit geval moet laten. Ik hang hem wel een poosje in mijn werkkamer op, dan komt het wel.
Ik begon met een doekje dat al een achtergrond had van verdunde roze acrylverf die onder plastic was gedroogd.  Toen dacht ik laat ik eens wild doen, ik combineer dat met oranje. Oranje is een kleur die ik eigenlijk nooit gebruik. Ik heb een stencil van een vingerafdruk en die heb ik met oranje verf aangebracht. Ik vond het helemaal niks, dus zoveel mogelijk weer weggepoetst waardoor een oranje vlek ontstond. Als contrast onderaan twee lijntjes met donker turqoise aangebracht. (1 kleur buiten mijn comfortzone was meer dan genoeg, dus snel terug naar mijn eigen kleuren ;-)
Toen met goud nog een keer gestencild. Het begon er een beetje oosters uit te zien, dus zocht ik naar een bijpassend plaatje, een boeddha of zo. Niet gevonden, wel zag ik ineens een hele stapel vogeltjes die ik ooit had gemaakt. Met een paar pailletjes erop ziet het er ook heel oosters uit.
Uiteindelijk heb ik het doekje een slag gedraaid voor ik het vogeltje erop plakte, vond ik toch mooier. Nog een rij pailletjes tussen de lijnen zorgt voor nog meer bling bling.


Leuk dat je even op mijn blog kwam kijken en bedankt  voor je evt. reactie.
Fijne dag, Joke
Een reactie posten