zaterdag 7 december 2013

Boekje Tea time

De op een na laatste keer dat Hennie er was hebben we geborduurd. En de wonderen zijn de wereld nog niet uit, ik ben er mee verder gegaan en heb het boekje af!!!!
"Tea time" is het gaan heten vanwege de met thee geverfde stof waarop ik geborduurd heb. Ik heb de borduurzijde ook een beetje theekleurig gehouden.
De omslag is gemaakt van iets dat ik ooit bij Ikea kocht. Ik geloof dat het een vloerkleed voor moest stellen, maar het waren in ieder geval allemaal van dit soort stukken van een schorsachtig materiaal die tot een grote lap aan elkaar genaaid waren. Deze twee stukken heb ik losgehaald en als omslag gebruikt.
Elke bladzijde is met een andere steek geborduurd.
Jullie zagen het boekje waarschijnlijk al op mijn werktafelfoto's op mijn droge tafel liggen. Ik heb elke bladzijde een andere borduursteek gebruikt en ook een lapje aftelbare stof toegevoegd om mooi recht te kunnen borduren ;-). Omdat dat een enkel lapje was moesten het wel steken zijn die er aan beide kanten goed uitzien, maar dat is gelukt. De andere pagina's zijn 2 aan 2 aan elkaar gestikt, zodat de achterkanten niet zichtbaar zijn.


4 opmerkingen:

meta zei

Mooi, mooi, mooi!

mariet zei

hardstikke goed, mooi gedaan!

Hannie de Beer zei

Heel mooi en sfeervol!

Corn Dena zei

creative!
kunst