vrijdag 1 november 2013

november weggeefmaand!

Een van de blogs die ik volg is die van De Verdubbeldame. Het idee achter haar blog is dat je iets doet dat bijdraagt aan een betere wereld en als je haar dat vraagt doet de Verdubbeldame hetzelfde. Zij verdubbelt dus jouw actie en vraagt dat ook van de lezers van haar blog zodat een kleine stap een grote impact kan hebben.
Een van haar volgers had het boek '29 geschenken' van Cami Walker gelezen en wilde doen wat de schrijfster had gedaan: 29 aaneengesloten dagen elke dag iets schenken en kijken hoe dat je leven verandert. De Verdubbeldame heeft de uitdaging aangenomen en november tot geschenkenmaand uitgeroepen. Zij heeft daarvoor een speciaal blog gemaakt, waarop de mensen die meedoen ook kunnen melden wat ze b.v. doen (http://geefmaand.blogspot.nl/). Zij en een aantal volgers van haar blog (waaronder ik) zullen in de maand november elke dag iets schenken. Dat kan tijd, aandacht, een glimlach of iets materieels zijn, dat maakt niet uit.
Ik was in september al een beetje gaan oefenen (op Facebook 10 oudere werken weggegeven, een give-away op deze blog en ook in real life nog een paar acties) Maar nu gaat het dus echt beginnen.Vanaf vandaag moet ik elke dag iets verzinnen om weg te geven!
Wil je misschien ook meedoen? Rechtsboven kun je klikken op de foto van de boekomslag en dan kom je op de blog.

Geen opmerkingen: