woensdag 6 november 2013

knutselen met Hennie

Vandaag was het weer 'knutselen met Hennie' dag. We hebben kralen gemaakt (en vooral erg veel gekletst zodat er weinig resultaten zijn ;-). Ik heb  geprobeerd om Tyvek kralen een andere vorm te geven. Ooit heb ik kralen gezien van iemand (op internet) die aan de zijkanten naar buiten krulden en dat resultaat wilde ik ook graag. Helaas is dat niet gelukt. Ik heb de Tyvek op allerlei manieren geknipt en gevouwen, maar het krimpt steeds strak om de naald heen i.p.v juist naar buiten. Als iemand de truc kent hoor ik het graag.
Ik heb alle kralen die ik vandaag heb gemaakt omschreven zodat ik ze kan gebruiken voor een naslagwerk dat ik wil maken voor cursussen.
Op de foto zie je in klad een aantal omschrijvingen staan. Het zijn in de meeste gevallen geen mooie kralen geworden omdat ik gewoon de stukjes Tyvek heb gebruikt die ik nog had liggen.
Alleen de kralen die ik gemaakt heb van stukjes met wateroplosbaar vlies gemaakte stof en die van plastic vind ik wel mooi. Morgen ga ik nog maar een poosje verder.
Een reactie posten