maandag 25 november 2013

give away
Het is de laatste week van november geefmaand (zie de link rechts bovenaan mijn blog). Ik heb het heel lastig gevonden om elke dag iets te verzinnen om te geven. Doordat ik de hele dag in mijn eentje in mijn atelier zit kom ik geen mensen tegen en is er dus ook niemand om iets aan te geven. Daarom heb ik soms gekke dingen gedaan. Een als cadeautje ingepakt boek in een bushalte gelegd. 'S avonds als ik de hond uitliet dingen bij mij onbekende mensen in de brievenbus gegooid (puzzelboekje b.v.) In de Hema een vriendelijk personeelslid  een zakje kruidnootjes gegeven enz.
Wat ik er van geleerd heb ik dat de intentie waarmee je iets doet ook verschil maakt. Ik houd altijd deuren open voor de mensen achter me b.v. en sorteer mijn vuilnis in glas, plastic, papier, groen en rest. Voor mij is dat een vanzelfsprekendheid. Maar anderen zien dat dus als een geschenk.
Om het mezelf deze laatste week makkelijk te maken ga ik elke dag een give-away doen. Dan heb ik elke dag in ieder geval 1 gift gegeven. Als jullie tenminste wel reageren.
Ik begin vandaag met bovenstaande collages.  De collages zijn op textiel gemaakt en op gaas geplakt waarmee ik papier heb geschept.
Uit alle reacties hier en op Facebook (waar ik een link ga zetten) trek ik er een uit die een keus mag maken uit de collages.
Een reactie plaatsen