woensdag 2 oktober 2013

Doesburg

Zaterdag ben ik voor de eerste keer naar Doesburg geweest. Ik had verwacht dat het zoiets zou zijn als de TextielPlusdag en dat viel tegen.
Het is te hopen dat iemand dat gat nog eens op gaat vullen. De combinatie van textielkunstenaars en materialen was een heel goede.
Toch heb ik nog wel wat inkopen gedaan. Op de foto hierboven zijn de 2 sjaals te zien die ik kocht om ergens in te verwerken. Prachtige zijde van 'de Belgische jongens' en mooie krulletjeswol om voor engelhaar of zo te gebruiken. Niet op de foto zwarte Lutradur die in bij Trapsuutjes kocht.

5 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Toch mooie aankopen, en er worden wel veel van die dagen gehouden tegenwoordig, niet allemaal even bijzonder natuurlijk, maar dat moet groeien denk ik?

Marrie-jette zei

Toch erg mooie dingen gekocht . De Belgische jongens hebben altijd zulke mooie draadjes bij zich he?

Janny de Roo zei

Ik denk dat ik weet, wie die Belgen zijn, stonden ze dit jaar ook in Zwolle op de Handwerkbeurs....? Je aankopen zien er prachtig uit, daar kun je weer lekker verder mee..

Marrie-jette zei

Hoi Joke wil je me mailen op
allemaalkleurtjes@solcon.nl

Liesbeth Wessels zei

Hallo Joke, jammer dat ik je niet gezien heb. Doesburg kan zich niet meten met de oude Textielplusbeurs, maar het is wel erg gezellig, enthousiasmerend. groeten van liesbeth