donderdag 31 januari 2013

WERKTAFELFOTO'S

natte werktafel 31 januari 2013

droge werktafel 31 januari 2013
Op mijn natte tafel liggen allerlei reststukjes van van alles omdat ik boekpagina's aan het maken ben. Ik heb 2 kratten waar ik al mijn experimenten en restanten ingooi voor 'als-het-nog-eens-van-pas-komt' Linksonder zie je een van de borduurproefjes met de sorbellosteek waarvan ik in deze post liet weten dat ik er iets mee zou gaan doen. Dat ben ik nu dus aan het doen. Geen boekje met alleen de proefjes zoals ik eerst van plan was, maar een groter boek waarin de proefjes maar een klein onderdeel zijn.
Het cirkelvormige haakwerk op de boekpagina is een stuk van een oude gehaakte sprei waar ik vorig jaar mijn lekwater van het sneeuwverven voor heb gebruikt. Zie hier.

Op de droge tafel gebeurt op dit moment weinig, er ligt een boek in een doosje waar ik lang geleden mee bleef steken, maar dat ik nu af wil maken voor de Steekplus expositie Feest voor de Geest komend voorjaar en verder staan er dingen die nog opgeruimd moeten worden.

4 opmerkingen:

iene zei

tussen alle spannende experimenten in mooie kleuren zie ik bekende rondjesstempels liggen, die heb ik ook ☺
ben benieuwd naar het eindresultaat.
groetjes
Evelyn

Yvonne zei

Ik ben benieuwd naar wat er uit voortkomt. Dat zal vast iets moois zijn gezien alles wat er op je tafel ligt, dat ziet er aantrekkelijk uit!
Groetjes van Yvon

Hannie de Beer zei

Gezellig weer zo'n werktafel vol kleur en materiaal!

Leny Huneman zei

Een week had ik niet op je blog gekeken en dan pas zie je de enorme produktie van jou. Geweldig!