maandag 8 oktober 2012

STEEKPLUSDAG

Afgelopen zaterdag was de halfjaarlijkse Steekplusvergadering. Ik heb 's middags een workshop(je) gelatineprinten gegeven. Er was geloof ik niemand die dat al kende. Wilde ik net de wekelijkse Steekplusblogpost plaatsen (dat doe ik altijd op maandag) krijg ik de foto's die ik zaterdag gemaakt heb niet geladen. Mijn foto programma blokkeert gelijk. Maar weer 'student aan huis' bellen dus. De student die verstand van een mac heeft kan volgende week zaterdag pas !!!!!
Wat een getob met dit fotoprogramma, dit is nu al de derde keer dat er iemand naar moet kijken en het is pas een jaar oud. Hier dus ook geen foto's meer tot 20 oktober ben ik bang.

5 opmerkingen:

meta zei

Da's balen!Leuk dat je een workshop hebt gegeven.

Hannie zei

Wel leuk om een workshop te geven,met gelatineprint!Vervelend van je foto's,maar wat voor fotoprogramma gebruik je?

joke zei

iPhoto, het eigen programma van de Mac.

Marrie-jette zei

Joke ik kom niet naar Rotterdam...Te ver ,te vermoeiend,te veel...Ik zou best willen hoor maar ik zit het grootste deel van de dag in een rolstoel....Ik ga wel altijd naar Zwolle.(Daar woon ik lekker dichtbij.)Ben je daar ook?

joke zei

Marrie-jette, die rolstoel dat wist ik niet. En nee ik ben meestal niet in Zwolle. Dat is voor mij erg ver weg en dus veel reiskosten. voor Textielplus. Ze vragen dan liever iemand die dichterbij woont. Alleen als ze niemand kunnen krijgen ben ik er wel eens.