donderdag 13 september 2012

WERKTAFELFOTO'S

Natte werktafel, nu in gebruik om kralen uit te zoeken

Droge werktafel, een beetje bling bling toevoegen?

Na een lange zomerstop vandaag weer een paar werktafelfoto's. Ik ben weer begonnen met het werkstuk waarmee ik voor de vakantie geëindigd was. Maar hoe nu verder? Laat ik het zo? Doe ik een beetje bling, bling erbij? Ik heb de neiging om te snel te denken dat iets af is, maar wordt het inderdaad mooier met kralen?
En hoe dan?


Zo?

Of zo?


 
Of zo?

Wat denken jullie?


Ik ga denk ik voor de eerste en de laatste optie, een maanvormig stukje. Maar ik weet nog niet of ik de kralen echt een meerwaarde vind hebben. Ik vindt het zo sober ook wel heel mooi.

Mocht je je afvragen hoe ik de tekst op de goudkleurige stukjes heb gekregen. Met de printer. Een stukje met Trapsuutjes geverfde stof op een velletje papier geplakt en door de printer laten gaan.
Er was een woordje fout en dat moest ik dus nog een keer apart doen, terwijl ik nog maar een klein stukje van de stof overhad.
Dan print ik eerst het gewenste woord op een (al eerder gebruikt) printerpapiertje en plak op die plek een stukje stof zodat ik zeker weet dat het woord midden op het stukje stof komt. Zie de foto's hierboven.
 
Leuk dat je even op mijn blog kwam kijken. Ik vind het heel leuk als je commentaar achterlaat en/of volger wordt.
Fijne dag, Joke


Een reactie plaatsen