vrijdag 7 september 2012

DEMONSTRATIE TYVEK

Vandaag ben ik dus in Kerkrade geweest. Een hele reis  waarbij ik tussen Tilburg en station Eindhoven te horen kreeg dat er geen treinen naar Heerlen gingen omdat er een 'botsing met een persoon' was geweest. Gelukkig voor mij ging de trein uiteindelijk toch. Maar zo'n bericht kleurt toch je dag.
Het demonstreren was leuk en kennelijk aanstekelijk want 4 mensen melden zich al gelijk voor een workshop. Op 16 november staat dus een workshop Tyvek bij Naaimachine totaal gepland. Dus woon je in de buurt en ben je geïnteresseerd, meld je aan!
Ik heb daar een Janome naaimachine uitgeprobeerd en ik ben om. Wat een geweldige naaimachine. Wat op mijn Pfaff niet lukt zonder stik-en-trek eronder lukt met de Janome wel. Gewoon op Tyvek  meanderen zonder dat mijn naaimachine helemaal van slag raakt. Ik begreep dat Mathilda afgelopen week ook de eerste van de nieuwe modellen van Janome heeft verkocht van de Benelux. In Kerkrade  of all places!

12 uur is wel een erg lange dag. Ik vertrok vanmorgen om 7.45 en kwam er om 19.45 weer in. Morgen naar De Bilt voor de kunstmarkt. Dan gaat Does "logeren" bij mijn dochter, ik ben benieuwd hoe dat gaat. Zij heeft een poes en tot dusver vindt Does dat maar enge wezens.

Vergeten een foto te maken vandaag, dus helaas, deze keer geen foto.


Leuk dat je even op mijn blog kwam kijken. Ik vind het heel leuk als je commentaar achterlaat en/of volger wordt.
Fijne dag, Joke

4 opmerkingen:

Hannie zei

Leuk zeg dat je al inschrijvingen hebt voor een workshop! Inderdaad wel ver. En een nieuwe Janome,geweldig!
Succes op de Kunstmarkt vandaag!

Beth zei

The Janome is a great machine. Congrats on your workshop. How wonderful.

Christina zei

Ik loop zo achter met blogs lezen, dat ik van jou 10 blogs moet lezen. Ik zal proberen het allemaal in 1 berichtje te proppen. Gelukkig heb ik af en toe wel op facebook gekeken, dus niet zo heel veel gemist. Geweldig dat je nu een workshop kunt geven in tyvek. Een fascinerend materiaal.

Wat jammer dat jullie hond een ruisje heeft. Zolang ie er zelf maar niet ellendig van is, hebben jullie groot gelijk niet zo'n grote operatie te laten gebeuren.

Marga zei

Joke zie net pas jouw blog. Oh wat maak jij mooie dingen. Ga straks verder lezen:0) groetjes,
Marga