vrijdag 7 september 2012

DEMONSTRATIE TYVEK

Vandaag ben ik dus in Kerkrade geweest. Een hele reis  waarbij ik tussen Tilburg en station Eindhoven te horen kreeg dat er geen treinen naar Heerlen gingen omdat er een 'botsing met een persoon' was geweest. Gelukkig voor mij ging de trein uiteindelijk toch. Maar zo'n bericht kleurt toch je dag.
Het demonstreren was leuk en kennelijk aanstekelijk want 4 mensen melden zich al gelijk voor een workshop. Op 16 november staat dus een workshop Tyvek bij Naaimachine totaal gepland. Dus woon je in de buurt en ben je geïnteresseerd, meld je aan!
Ik heb daar een Janome naaimachine uitgeprobeerd en ik ben om. Wat een geweldige naaimachine. Wat op mijn Pfaff niet lukt zonder stik-en-trek eronder lukt met de Janome wel. Gewoon op Tyvek  meanderen zonder dat mijn naaimachine helemaal van slag raakt. Ik begreep dat Mathilda afgelopen week ook de eerste van de nieuwe modellen van Janome heeft verkocht van de Benelux. In Kerkrade  of all places!

12 uur is wel een erg lange dag. Ik vertrok vanmorgen om 7.45 en kwam er om 19.45 weer in. Morgen naar De Bilt voor de kunstmarkt. Dan gaat Does "logeren" bij mijn dochter, ik ben benieuwd hoe dat gaat. Zij heeft een poes en tot dusver vindt Does dat maar enge wezens.

Vergeten een foto te maken vandaag, dus helaas, deze keer geen foto.


Leuk dat je even op mijn blog kwam kijken. Ik vind het heel leuk als je commentaar achterlaat en/of volger wordt.
Fijne dag, Joke
Een reactie plaatsen