zaterdag 4 augustus 2012

TERUG VAN VAKANTIE


Weer terug uit het zuiden van Frankrijk. We zijn in de Auvergne en de Drome geweest. Mooie gebieden, indrukwekkende bergen soms. En een kapotte knie door wegrollende steentjes. Het leek wel alsof ik met schaatsen op het ijs stond. Ineens lag ik bijna in een spagaat.
Maar dat mag de pret niet drukken.

Ik moet altijd weer even acclimatiseren als ik weer thuis ben, maar vandaag moet ik weer aan het werk: Place d' Ary!
Hopelijk blijft het droog. Ik heb een grote gelatineplaat gemaakt en daar ga ik vandaag mee werken.
Misschien levert het wat cursisten op, dat zou leuk zijn.

Gisteren zijn we in Heerenveen geweest, we hebben nl. in de vakantie besloten dat we een hond willen en we zijn bij een fokker geweest. Over 2 weken kunnen we onszelf de trotse eigenaars van een Schapendoespup noemen! Het is zo'n 15 jaar geleden dat ik een hond had, het zal dus wel weer wennen zijn. Nu alle kinderen al een paar jaar de deur uit zijn hebben we alle vrijheid en dat is dan dus weer over. Niks op zondag tot 11.00 uur in mijn ochtendjas lopen meer, hond uitlaten!
Maar sinds de poes een paar maanden geleden overleed hebben wij een huisdierloos huis en dat vindt ik ook helemaal niks.
Ik heb nog geen foto's want ik weet nog niet welke pup het gaat worden. Je mag niet kiezen, de fokker wijst toe. Uitgaande van het karakter van de hond kijkt ze welke koper het beste bij welke hond past. Dus welke het wordt is nog een verrassing.
Een reactie posten