woensdag 2 mei 2012

ONE DAY SHOP
Ik ben door INTERMEZZO, een  galerie in hedendaags design, gevraagd dit weekend mee te doen met de ONE-DAY SHOP. Een keer per maand organiseren ze in de galerie een designmarkt waarbij (vooral jonge) designers een tafel krijgen om hun spullen aan de man te brengen. Dit keer zijn het zelfs 2 dagen (zat+zon) en is het thema: "gerecyclede accessoires" en daar passen mijn sieraden van eierdozen natuurlijk mooi in. Dus toen ik de uitnodiging deze week kreeg wilde ik graag meedoen. Alleen moet ik zondag dus eigenlijk suppoosten in het Wevershuis te Leiden waar vanaf zaterdag de Steekplus expositie te zien is. Ik heb al een oproep gedaan aan mijn mede Steekplussers of iemand mijn plek in wil nemen, maar tot dusver geen reactie. Iedereen is op vakantie denk ik. Ik ben toch maar begonnen met meer eierdoossieraden maken voor het geval het toch lukt. Ik zou in ieder geval zaterdag mee kunnen doen, maar zondag is ook het Kunstrondje Dordt. Dan zijn alle galerieën en tweedehands boekwinkels open en is de stad vol kunstliefhebbers dus ook veel meer interesse in mijn sieraden neem ik aan.

beschilderde puntjes


Fijne dag,
Joke

6 opmerkingen:

vrouw Hommel zei

Ik hoop voor je dat je iemand kunt vinden die jou kan vervangen want het zou heel leuk zijn om die workshop te gaan geven.
groet

Jeanine zei

Deze juweeltjes zijn heeeel mooi.

Groetjes,
Jeanine

iene zei

wat een leuk idee, ze zien er erg mooi uit!
ik duim voor je dat het je lukt een vervanger te vinden.
groetjes
Evelyn

Hannie zei

Leuk die sieraden. Ik hoop dat je toch nog een vervanger vind?

Janine zei

Leuk die sieraden, jammer dat je dubbel geboekt bent, maar wel tof dat men je overal graag ziet komen, toch?

Janny de Roo zei

als ik in de buurt woonde, kwam ik graag kijken Joke....zowel in het Wevershuis als in Dordrecht. Een paar jaar geleden was ik ook in het Wevershuis voor de AA's geloof ik....
Wat je ook gaat doen:
Succes in ieder geval !