zondag 25 maart 2012

VILTEN MET KNIKKERSBedankt voor alle lieve reacties op het vorige bericht. Ik weet niet of ik wel een nieuwe poes wil. Jade is de enige poes die ik ooit heb gehad. Mijn hond is al 17 jaar dood en nog springen soms de tranen in mijn ogen als ik een Bearded Collie zie. Ik weet niet of ik mezelf dit nog een keer aan ga doen.
Ik kwam er te laat achter dat ik helemaal geen foto's van haar heb. Ze  stonden natuurlijk op mijn oude computer en zijn dus weg. Deze foto had ik ooit op mijn blog gezet en kon ik daar dus weer afhalen.

Gisteren was er Steekplusvergadering en ik heb mijn Flora quilt daar mee naar toe genomen in de hoop op een ander spoor gezet te worden. De adviezen waren zeer uiteenlopend en nu weet ik het nog steeds niet. Ik ga maar eens proberen Flora zelf met acrylverf te overschilderen. Eng, eng, eng!
We hebben 's middags gevilt met knikkers. Ik ben niet zo'n vilter, maar vindt het vaak wel erg mooi.
Het lapje is nog niet helemaal droog dus ik mag de touwtjes er nog niet afhalen. Ik ben benieuwd hoe het eruitziet als de knikkers eruit zijn.

5 opmerkingen:

Hannie zei

Ik vind deze manier van vilten prachtig! Ga je de bolletjes ook nog openknippen?

meta zei

Ziet er leuk uit, jammer dat ik niet gezien heb hoe het werkt.

christina zei

en nu maar hopen dat je touwtjes niet te erg zijn meegevilt.

vrouw Hommel zei

Hé hé, eindelijk heb je iets gemaakt waar ik wat van snap want dezelfde techniek heb ik laatst uitgeprobeerd. Het geeft zo'n leuk effect aan beide kanten. Ik ga er zeker meer mee expirimenteren.
groetjes

feltfree på Åsly zei

Ziet er grappig uit. Spannend om de knikkers er uit te halen. Leuke techniek.

Fijne dag