dinsdag 31 januari 2012

3E PAGINA

Ik was zondag al begonnen, maar gisteren heb ik weer een pagina afgemaakt. Deze keer met als tekst : een vriend maakt je aan het lachen. De achtergrond heb ik met toververf gedaan die ik van St. Nicolaas had gekregen. Ik las daarover op een ander blog, ik weet alleen niet meer welk. Toververf mengt niet direct, dus als je zoals ik nu een paar dotjes op het papier spuit en daar met een verlopen museumjaarkaartpasje mee gaat verdelen, blijven de kleuren redelijk apart. Daaroverheen heb ik met verschillende letterstempels hahaha gestempeld. Een smily en een clowntje vond ik wel passen bij het thema. In de regenboogstrook zit een klein leporelloboekje opgeborgen met grappige afbeeldingen die ik van internet heb "gepikt". Zie de foto's hieronder.


De tekst : een vriend maakt je aan het lachen heb ik met de hand op stroken cadeaupapier geschreven en opgeplakt.
Persoonlijk vind ik het allemaal wel erg vrolijk geworden, maar ter compensatie ga ik nu een wat donkerder pagina maken.

3 opmerkingen:

vrouw Hommel zei

Bij hahaha hoort ook vrolijkheid anders zou het een cynische pagina worden. Ben dan zeer benieuwd naar je donkere pagina later in de week.
Nooit geweten of bij stil gestaan dat een rits kunt afknippen, wat een tip.
groet

Aart zei

Je gaat lekker! Een vrolijke boel is het geworden op deze pagina, maar zoals het leven het volgende moment is het weer anders.
Ik kijk uit naar de volgende pagina!
http://quiltaart.blogspot.com

Hannie zei

Je schiet aardig op met het boek! Een gezellige pagina is het geworden . Zonder plezier zou er niets aan zijn in het leven!