dinsdag 27 december 2011

VUUR
Hierboven foto's van het boek Vuur voor zover ik ermee gevorderd ben. Maar het gaat voorlopig niets meer worden. Ik had het natuurlijk kunnen weten. Ik kan gewoon niet op deze manier werken. Het moest af voor morgen, het was een kleur die niet echt mijn kleur is en een onderwerp dat niet uit mezelf kwam.Wat je hierboven ziet zijn allemaal pagina's waaraan ik wel begonnen ben, maar die ik gewoon niet AF krijg. Dus voorlopig leg ik het even weg.

Wat wel heel goed gelukt is is het experiment om te borduren op wateroplosbaar vlies en het resultaat te punchen. Omdat ik daar ook gekozen heb voor rood/oranje kleuren heb ik dat Vuur gedoopt en stuur ik dat dus maar mee naar Sappemeer.


detail

6 opmerkingen:

Beth from Maine zei

I love the textured red piece handing from the stick. Great texture.

Aart zei

Je hebt gelijk dat je het geborduurde en gepunchte werk naar Sappemeer. Ik zou ook niet kunnen werken met de stoffen waar je mee bezig was, qua kleur en materiaal.
Het antwoord op je vraag op het blog van Liesbeth is, Pb is prikbord.
http://quiltaart.blogspot.com

Liesbeth Wessels zei

Dat wat je nu vuur genoemd hebt, is mooi en straalt ook passie en vurigheid uit. Betere keuze ! groeten van liesbeth

Hannie zei

Lijkt mij ook prachtig geschikt om naar Sappemeer te sturen! Heel bijzonder.Je vuurboek komt nog wel eens!

Christina Fokkema zei

oranje vind ik dus wel mooi maar ik kan me wel voorstellen dat als het niet je kleur is het werken ermee niet zo wil vlotten. Het laatste hoop ik zeker in sappemeer te bewonderen.

meta zei

Ik snap het!