donderdag 15 december 2011

PRIJS WEDSTRIJD NAAIMACHINE TOTAALEn wat voor een prijs, niks geen Rufflevoetje (ik had me eerlijk gezegd al afgevraagd wat ik daar mee kon doen behalve ruches maken) maar deze prachtige doos met 64 klossen katoenen Gütermanngaren t.w.v. € 237,00. Wat een plaatje!
En een heel lieve brief van Mathilda Pallandt (de eigenaresse van Naaimachine Totaal die de wedstrijd organiseerde vanwege het 5 jarig bestaan) waarin ze uitlegt dat ze bij het zien van het werk van Marijke en mij besloot dat de prijzen het werk geen recht deden. En bovendien was er maar 1 prijs voor "overig" werk omdat daarvan veel minder binnenkwam dan van de quilts waar wel een 1e, 2e en 3e prijs waren.
Ze heeft toen heel snel besloten toch een 1e, 2e en 3e prijs in te stellen, zodat wij in ieder geval beiden een prijs zouden krijgen. En omdat ze de prijzen niet in verhouding vond met de kwaliteit van het werk heeft ze achteraf de prijzen "opgewaardeerd".

Jullie begrijpen dat ik deze brief in ga lijsten.
Je zou bijna naar Kerkrade gaan verhuizen om in de buurt van zo'n naaimachine dealer te wonen.
Al heb ik ook geen klagen over de mijne hoor.Omdat ik hen vaak spullen leen voor de etalage krijg ik ook nog wel eens iets voor niets of wordt de rekening van mijn onderhoudsbeurt verscheurd. Ook sympathiek.
Het boek waarmee ik de prijs heb gewonnenOp deze blog kun je foto's zien van de expositie en later ook op de website van Naaimachine Totaal.

9 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Daar kun je even mee vooruit. Prachtige prijs en wat lief ! groeten van liesbeth

vrouw Hommel zei

Kijk , dat zijn nu kerjes op de taart, wat een enorm leuke prijs.
groetjes

Aart zei

Een mooie prijs, daar kan je voorlopig mee vooruit.
http://quiltaart.blogspot.com

ina zei

mooie prijs - maar dat had ik al gezegd en het is je gegund ook!

Marrie-jette zei

Van harte gefeliciteerd met je prachtige prijs!Wat mij betreft ook terecht gewonnen.

Hannie zei

Gweldig zo'n prijs! Daar zul je veel plezier van hebben. Gefeliciteerd!Je hebt het ook verdiend met dit prachtige boek. Ik heb ook even op de andere sites en blog gekeken.Heel mooi werk!

Sonja Thalen zei

Mooie prijs daar heb je wat aan ;)

Handmade by Mai zei

Gefeliciteerd met je prijs. Ik heb je werk in het echt mogen bewonderen. Als je in de buurt bent moet je zeker eens langs gaan bij Naaimachine Totaal. De koffie staat daar altijd klaar, daarnaast hebben ze een kleine collectie stofjes, veel garen en allerlei andere dingen.

Christina Fokkema zei

dat is nogeens een prijs waar je wat aan hebt. Ik zit hier helemaal te kwijlen.