woensdag 28 december 2011

GIVE AWAY

Ik ga nu 2 dagen naar Limburg, zaterdag oliebollen bakken en dan zondag trek ik de lootjes voor de give away. Dus als je nog in aanmerking wilt komen voor deze collage met waterjuffer kun je nu nog een mailtje sturen of een berichtje plaatsen. Er zijn tot dusver 7 aanmeldingen dus de kans om te winnen is vrij groot.
Het is eindelijk gelukt om een bezoekersteller op mijn blog te plaatsen, maar nu begint hij bij 1. Dat is natuurlijk een beetje jammer. Volgens mijn statistieken zit ik al op 10740 pageviews en nu ben ik weer bij 0.

8 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Tja dat gebeurt toch vaker in het leven....bij AF beginnen......Voor sommige momenten zou dat prachtig zijn......! Heb je ook glasvezelbehang gebruikt voor de ondergrond...?

Anoniem zei

Mooie kleuren ,daar waag ik een kansje voor.
Mien B.

Sonja Thalen zei

Ik ben gek op Give Aways, maar reageer alleen op degene die ik mooi vind.Deze dus, mocht ik het winnen, krijgt het een mooi plaatsje op mijn nieuwe werkkamer ;)

vrouw Hommel zei

Jeetje, laat ik nu denken dat ik allang ja had gezegd tegen je give away maar niet dus. Je staat bij mijn links hoor want ik ben een fan van je werk, zoals je inmiddels wel zult begrijpen.
lieve groet

Hannie zei

Helemaal opnieuw beginnen is ook wel eens prettig! Je staat in ieder geval bij mij in het rijtje! Dus ik zeg ook ja, tegen deze prachtige give away!

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Ik zou graag meedoen met de give away, ik heb je al eerder gelinkt.
Groet Thea

Christina Fokkema zei

alweer een give away?

Teuny Bakker zei

Je hebt een mooie give away. Paar dagen niet gekeken, moet je dus niet doen. Fijne jaarwisseling.
Groet Teuny Bakker