dinsdag 20 december 2011

BOEKVUUR II


Het "vuur"boek wil nog niet erg vlotten, ik heb wel wat dingen af maar het lukt nog niet om er mooie pagina's van te maken. Mijn naaimachine werkt ook weer niet mee. Het blijft tobben met dat ding. Ik heb hem nu 2 jaar en dat betekent 2 jaar ergernis. Bij het opnaaien van de stukjes papier met daarop in allerlei talen het woord vuur hangen er weer kilometers draad onder het werk en hij slaat ook stukken over. Maar weer terug naar de dealer, voor de zoveelste keer. Ik kan er beter naast gaan wonen, het kost me telkens een halve dag.


Deze foto ziet er wel erg roze uit. Waarschijnlijk door de ondergrond. Het is echt oranje/rood met een klein beetje roze. Het papier waardoorheen gevlochten is is hetzelfde als het papier met daarop het woord vuur in verschillende talen van de eerste 2 foto's.

4 opmerkingen:

vrouw Hommel zei

Is er niet ergens een wedstrijd waar ja aan mee kunt doen met als extra prijs een naaimachine! Want niet vind ik zo vervelend als die het "steeds" niet doet nl.
groet

Janny de Roo zei

...en je humeur wordt er vast ook niet beter op.....wat weer negatief werkt voor je werk....!

Hannie zei

Ik kan me goed voorstellen dat het ergernis geeft: eeen machine die niet goed werkt Bah! Maar je bladzijden zijn heel mooi.De draden aan de achterkant zien wij niet. haha!Je zet er gewoon de andere pagina tegenaan?

joke zei

Ik plak ze vast aan de achterkant en er komt inderdaad een pagina achter, dus je ziet het niet. Maar ik baal gewoon als een stekker dat ik een nieuwe machine heb gekocht, voor heel veel geld, die het slechter doet dan mijn oude van meer dan 25 jaar oud.En Pfaff is toch geen slecht merk. Maar ik denk dat hij meer voor het degelijke kleding naaiwerk is bedoeld ;-)