woensdag 7 september 2011

VOLGEN


Ik heb nu wel een oproep gedaan om volger van mijn blog te worden voor de verloting, maar zelf was ik bij de meeste blogs die ik volg ook niet officieel "volger". Afhankelijk van de frequentie van de berichten zette ik deze blog onder mijn favorieten of met een link op mijn eigen blog. Gesorteerd op tijd van plaatsing zodat bovenaan altijd de nieuwste berichten staan. Dat vind ik eigenlijk makkelijker en bovendien is het voor de ander ook fijn om een link te hebben op een andermans blog. Dan heb je meer kans op bezoek. Ik vind het zelf ook leuk om de links op andere blogs te bekijken. Zo kom je af en toe verrassende blogs tegen.
Maar vanochtend heb ik me bij de meesten ook officieel als volger aangemeld. Nog niet bij allemaal, want bij sommige blogs lukte het niet. Daar stond alleen het woord "volger" en geen fotootjes en geen mogelijkheid tot aanmelden. Daar moet ik het later nog maar eens proberen. Soms opent dat kennelijk niet of zo.

Omdat een blogpost zonder foto maar saai is, maar ik al een paar weken geen nieuw werk heb gemaakt. (ik ben kleding aan het naaien) een foto van mijn kleindochter Isa die nog niet helemaal gewend is aan eten van een lepel i.p.v. uit een borst.

2 opmerkingen:

Catharina Maria zei

Bedankt voor je e-mail en ik hoop voor jou dat er zo wat meer kijkers komen want ik vind je werk geweldig !
Groet ♥RINI♥.

Christina Fokkema zei

ik heb het nu maar es nagekeken. Ik dacht echt dat ik al volger was van jouw blog, maar niet dus. Heb het nu dan wel gedaan.

Prachtige kleindochter heb je. Genieten is dat he.