maandag 12 september 2011

KROONTJES

Christina heeft aangegeven dat ze erg van paars houd, dus zal het boekje paars worden. Als het af is laat ik het hier natuurlijk zien.
Allemaal heel erg bedankt voor het meedoen en voor alle reacties. Ik begon deze blog als een soort archief voor mezelf 2 jaar geleden, maar ik heb gemerkt dat het toch veel leuker is als er ook anderen meelezen en reageren. Vooral als de reacties enthousiast zijn natuurlijk.

Boven deze blogpost zie je een foto van een mutsje staan. Dat heeft te maken met  een andere blog die ik vorige week ben begonnen. Maar die heeft een heel andere bedoeling.
Mijn beste vriendin kreeg vorig jaar om deze tijd te horen dat ze borstkanker had. Tijdens de chemokuur bleek dat ze ondanks het feit dat ze gekozen had voor een ijskap toch haar haren ging verliezen.
Ze vroeg me toen een mutsje voor haar te haken en dat heb ik uiteraard gedaan. Dat mutsje beviel zo goed dat ze vond dat ik mutsjes moest blijven maken voor andere vrouwen in dezelfde situatie. Want ook al waren er al website's die gespecialiseerd zijn in dit soort mutsjes en waar ze ook mutsjes had besteld, die van mij beviel het beste. Ik had er zo mijn bedenkingen over want een mutsje waar je 8 uur aan zit te werken is natuurlijk veel duurder dan een standaardmutsje, maar ben uiteindelijk toch aan het haken gegaan. De blog die ik ben begonnen is speciaal voor die mutsjes. De bedoeling is dat ik er 1 per week afkrijg en die dan op de blog plaats. Ik heb de mutsjes KROONTJES genoemd (de achternaam van mijn vriendin is Kroon). Ik heb gekozen voor een blog i.p.v. een website, omdat ik een blog zelf kan maken, zodat er niet nog meer kosten bijkomen. En een blog kan ook interactief zijn.
De mutsjes zullen t.z.t. ook wel op mijn website komen te staan onder "Accessoires".
http://kroontjes-waterleliedesign.blogspot.com

6 opmerkingen:

Hélène zei

wat een prachtig initiatief, ik vind je ''kroontjes''geweldig. Door de techniek stralen ze kracht uit en de bloemen geven hoop op een leven na de chemo,goed zo joke.

griekse godin zei

dit is zeker 'n mooi initiatief en veel vrouwen zullen hier blij mee zijn.......wat leuk dat Christina heeft gewonnen, op naar de volgende verloting......liefs riet(je)

Christina Fokkema zei

Geweldig dat je dat voor je vriendin hebt gemaakt. En die naam: kroonjes, vind ik helemaal top. Ga er direct kijken.

Christina Fokkema zei

ik kan de blog nog niet op jouw blog vinden.

Joke zei

Hij staat aan de linkerzijkant in mijn lijst met favoriete blogs. Maar ik zal hem ook rechts zetten bij : andere plekken waar je me kunt vinden.

Mijntje zei

Wat een prachtig gebaar! Ik wens je heel veel plezier bij het maken en alle mensen voor wie ze bestemd zijn van harte beterschap.