maandag 29 augustus 2011

Verloting boekje

Na een geheel verregend Levenskunstweekend was ik wel heel blij toen ik maandagochtend even naar mijn blog keek en ontdekte dat ik zomaar 3 nieuwe volgers heb en  lieve reacties.
Het was een akelig weekend. Twee dagen van 10.00 tot 18.00 in de regen staan met je spullen, honderden mensen voorbij zien komen en dan maar een enkeling die geïnteresseerd is. Gelukkig had ik mijn echtgenoot en een haakwerkje bij me. Aan het einde van het weekend heb je dan echt het idee: waar ben ik mee bezig, bijna niemand vindt wat ik maak mooi, dus waarom stop ik er niet mee. Maar stoppen is geen optie, ik zou doodongelukkig worden denk ik, het is maar goed dat ik een groot huis heb, want als straks alles weer uit de bibliotheek terugkomt moet ik het wel weer ergens laten.
Ik denk dat ik maar een kunstuitleen begin, zouden mensen het wel willen lenen?

Of, beter nog, ik geef wat weg om te vieren dat ik nu meer dan 10 volgers heb.
Het boekje hierboven had ik vorige week gemaakt voor de Levenskunstbeurs en dat is verkocht!!!!!!!
Maar ik verloot een vergelijkbaar boekje onder mijn volgers. Je kunt dan aangeven in welke kleuren je het graag wilt. Het boekje bestaat uit een omslag van papiergaas met daarop een afbeelding van 3 vrouwen (een maagd, een moeder en een oude wijze vrouw) en een boekje van textiel met daarin het gedicht van Marion Bradley over de 3 fasen in een vrouwenleven.

Dus ben je een volger, of wordt je er een voor de trekking stuur me dan een mailtje waarin je aangeeft of je het boekje zou willen ontvangen.
Over 2 weken, op 11 september gooi ik dan de namen in een hoed en laat mijn echtgenoot er een uit trekken.


8 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Meid wat vind ik dit vervelend voor je...! Eén schrale troost: er waren er meer die op een verregende markt stonden, wij o.a. ook. Wij haalden nog niet eens het marktgeld á raison van € 35,--.....!! En jij hoeft niet bang te zijn, dat men jouw gemaakte spullen niet mooi vindt hoor, het heeft puur aan het slechte weer gelegen...Wij kregen ook de indruk dat men de schilderkunst van mijn man niet mooi genoeg vond, terwijl wij anders wel redelijk verkopen...! Kop op hoor en lekker
doorgaan....!! Je doet het voor jezelf !!
groetjes, Janny
(ik stuur je nog een mail, want ik vind veel van je werk echt mooi..)

vrouw Hommel zei

Ik kwam hier "toevallig" terecht en was gelijk geboeid door je werk. Zo divers, zo mooi van kleur, een inspiratie voor mij. En als ik wat meer tijd heb ga ik eens goed alles bekijken en lezen op jouw blog.
Ik vind het zo knap hoe je alles bij elkaar zoekt.
Ik zou graag mee willen doen met je verloting, mijn lievelingskleuren zijn met stip paars en turqiaas ( al weet ik even niet hoe je dit laatste schrijft).
Het is inderdaad moeilijk om eigenwerk te verkopen maar blijf vooral er vooral mee doorgaan.
groetjes

Witwitterwitst & Zawadi - Atelier zei

Lieve Joke,
Oh ik weet wat het is om op deze manier mensen aan je kraam voorbij te zien gaan. Ik sta zelf wekelijks achter een marktkraam maar ik maak liever de spulletjes in mijn atelier dan dat ik daar sta. Gelukkig voor mij is het nog drie keer die markt, dan vind ik het wel weer welletjes voor dit zomerseizoen. Dus ik weet waar je over praat.

Hartelijk dank voor je reactie op mijn blogje, heel erg lief.
Nu heb je me wel nieuwsgierig gemaakt dus zou ik graag aan de loting mee willen doen voor dat boekje. Hoewel ik een voorkeur voor wit heb lijken me de kleuren warm oranje, rood of paars ook heel mooi.

Lieve groet van Doortje

Christina Fokkema zei

Wat vervelend he dat weer zo'n invloed heeft op de interesse van mensen. Ik kan me niet voorstellen dat het aan jouw werk ligt, want dat staat als een huis.

Gelukkig laat je de moed niet zakken want dat zou doodzonde zijn.

Catharina Maria zei

Ja , en eerder had ik dit nog niet gezien omdat wij elkaar al even per e-mail gesproken hadden .
Maar .... ik wil heel erg graag meedoen en verstop mij ook graag in die hoge hoed !!
Lieve groet ♥RINI♥

Hannie zei

Dat is wel balen zo'n verregend weekend! Maar denk niet dat men je werkjes niet mooi vind. In de regen heeft men er niet zo'n oog voor! Ga gewoon stug door. genoeg mensen die je kunstwerken erg waaarderen!

Janine zei

ik werd nieuwsgierig wie joke was dus kom even kijken, ben erg onder de indruk van je profiel en je werk, toevallig weet ik ook een beetje (☺) af van de godinnen in elke vrouw, dus nog meer onder de indruk dat je je werk ook een spiritueoe achtergrond geeft. Mooi. groeten van Janine

Catharina Maria zei

Ik ga zo jouw werkstuk op mijn blog zetten zodat er wat meer kijkers komen voor jouw verloting , goed ??
Lieve groet ♥RINI♥