donderdag 25 augustus 2011

VERANDERDE PLANNENIk was van plan om voorlopig alleen even kleding te naaien, maar gisteren kwam ik daar al weer op terug. Ik heb dit weekend de Levenskunstbeurs en al mijn werk van de laatste 3 jaar staat in de bibliotheek!!!!!!!!
Ik ben vandaag dus maar snel begonnen met wat werk dat al half af was, af te maken, zodat ik in ieder geval nog iets heb dat nieuwer is dan 4 jaar.
Al mijn Godinnenboekjes liggen dus in de bieb, maar gelukkig was er nog een niet klaar toen de expositie begon, die heb ik nu afgemaakt. Zie foto boven.
Verder gaan we weer naar de herfst, dus heb ik maar een paar mutsen afgemaakt.


En onderstaand werk wachtte eigenlijk alleen op een goede manier van presenteren, dus daar brengt Floor als het goed is vanavond een op maat gezaagde plank voor mee. (handig zo'n houtwerkplaats op school!)
Morgen dan nog maar proberen een paar wascollages af te maken.

2 opmerkingen:

Christina Fokkema zei

Zo kun je maar weer zien dat plannen er zijn om gewijzigd te worden. Het is weer prachtig wat je hier laat zien.

Witwitterwitst & Zawadi - Atelier zei

Lieve Joke,
'k Ben diep onder de indruk van jouw werk en heb er een blogje over geschreven. Maar een mooie spullen maak je en zo een stijl waar ik heel veel inspiratie op doe om zelf aan de slag te gaan. Zelf maak ik ook graag mooie spulletjes en sta daar mee wekelijks op een klein marktje.
Dank dat je al je inspiratie wilt delen met anderen.
Veel veel liefs, Doortje