zaterdag 30 juli 2011

EXPOSITIE CENTRALE BIBLIOTHEEK DORDRECHT II

Hier zijn dan foto's van de expositie. Ik heb even een snel rondje gemaakt door de bieb om alles te fotograferen. Bij de vitrines heb je wel erg veel spiegeling, zelfs als ik de deur openschuif spiegelt de achterwand nog. Maar zo kun je toch een beetje een idee krijgen van de expositie.

Terugkeer van de Godin

3 Collages Godin


2 Collages gedicht

Gaya, Isis, Gigantija, Maria Magdalena

Wascollage Nehalennia, Levensdraad
Nehalennia III

Hathor

Hestia, Aphrodite

3 collages Godin

Vitrine papier-machè

Nehalennia I en Nehalennia II

Artdolls Godin en artdolls Nederlandse Godinnen

Kastje Maria in Lourdes en wandhanger Ariadne

Vitrine textiel rechts

Vitrine textiel links

Vitrine met klein werk en boekentafel

Vitrine met klein werk

Boekentafel

De tafel met boeken lag echt helemaal vol toen ik inrichtte, ik moest moeite doen om alles erop te krijgen. En binnen 4 dagen zijn de meeste boeken dus uitgeleend. Het thema spreekt dus kennelijk wel aan.

5 opmerkingen:

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Mooi, jammer dat het voor mij zo ver weg is anders was ik zeker komen kijken!
Groet Thea

Christina Fokkema zei

he gelukkkig dat ik nu een heel klein beetje een indruk krijg, want zo te zien ziet het er heel indrukwekkend uit. Je krijgt vast heel veel reacties op deze prachtige tt.

Janny de Roo zei

Jammer dat de foto's wat aan de kleine kant zijn, maar ik heb mijn best gedaan alles goed te bekijken.Het lijkt een prachtige tentoonstelling. Succes ermee Joke.

joke zei

Nadat ik op iemands blog las over de problemen die je krijgt als er door foto's teveel ruimte wordt ingenomen heb ik mezelf aangewend de foto's te verkleinen voor ik ze op de blog plaats. Ik heb net even gekeken hoe groot ze worden als je ze aanklikt en dat is inderdaad niet erg groot.
Ik heb nu nieuwe foto’s geplaatst die 2 keer zo groot zijn.

Hannie zei

Ik heb zo goed mogelijk alles bekeken, lijkt me een geweldige tt. Wij ( mijn man en ik) wilden deze zomer nog een dagje naar Dordrecht gaan,en nu zeker om je tentoonstelling te bekijken!
Ik wil alles graag eens in het echt zien!