maandag 20 september 2010

Weer terug

Na ruim 2 maanden niet geblogd te hebben, maar weer eens een bericht. F heeft bijna 7 weken vakantie gehad en daarna was ik niet meer geïnspireerd. Wel braaf elke maandag een blogpost voor de Steekplusblog gemaakt, maar niet op mijn eigen blog.
Nu was er ook niet veel te melden op werkgebied want als F thuis is dan werk ik niet veel. Ik heb vooral kaarten gemaakt en mijn Godinnenboekjes bijgevuld.


Vorige week naar de Papier Biënnale in Rijswijk geweest. Daar is tijdens het laatste weekend ook een papiermarkt. Een van de deelnemers had handgeschept papier voor een spotprijs :10 vellen voor € 7,00, dus ik heb flink ingeslagen. Alleen naturel kleuren en bruin, inmiddels al een paar kaarten gemaakt ermee. De kippen zijn flink in de rui, dus veren had ik genoeg.Afgelopen zaterdag ben ik weer eens in het wolwinkeltje in Alblasserdam geweest. Het was nog voller dan ik me herinnerde! De voordeur gaat nog net open, maar daarna moet je echt over de pakken garens heenstappen. Je weet niet wat je ziet, kasten vol en ook de vloer ligt op een heeeel smal looppaadje na vol. Echt overal om je heen liggen stapels garens! Natuurlijk weer voor veel te veel geld gekocht. Er zat 1 bol bij van € 15,00 euro, maar hij was dan ook prachtig. Nu nog een goede bestemming vinden!

Geen opmerkingen: